Дядо Коледа раздава подаръци на "Сан Стефано" 29

Този месец най-известният адрес на Дядо Коледа ще е „Сан Стефано” № 29. Екипът на предаването „Денят отблизо” с Мария влиза в ролята на помощник на добрия старец и ще зарадва зрителите с куп подаръци. Всички деца могат да напишат писмо до Дядо Коледа, в което да разкажат за себе си и своето семейство, да споделят мечтите и желанията си за Новата година. Писмата трябва да пристигнат на адреса на БНТ – гр.София, ул.”Сан Стефано” № 29 за „Денят отблизо” с Мария Андонова до 16 декември 2013 г.
Авторите на най-хубавите писма ще получат своите приказни награди, сред които са играчки, книги и посещение на детската оперета „Снежанка и седемте джуджета”.
С това коледните изненади не свършват. Екипът на предаването ще даде възможност на зрителите всеки ден да спечелят награди и от коледната томбола, която стартира от днес и ще продължи до 26 декември. Сред подаръците са билети за опера, театър или оперета, процедури за разкрасяване, изготвяне на личен хороскоп за 2014 г., както и професионално заснемане на фотосесия. Какво още е приготвил екипът на предаването и как да спечелите награда ще разберете, като гледате предаването всеки делничен ден от 10:10 до 11:30 ч.
Интересни гости са поканили от „Денят отблизо” с Мария на 4 и 5 декември. Звездното присъствие е за „лошото момче” Деян Донков от „Четвърта власт” и певицата Нона Йотова, които ще гостуват на Мария в сряда. От астролога Хули Леонис зрителите ще научат, коя зодия ще спечели най-много от новолунието и ще видят демонстрация в студиото на новия пилатес хит – ластиците.
В четвъртък в предаването гости ще бъдат водещата на „Референдум” Добрина Чашмеджиева, която е номинирана за жена на годината 2013 и носителят на 2 награди Аскеер – Атанас Атанасов, един от главните герои в сериала „Четвърта власт”.

Гледайте „Денят отблизо”с Мария всеки

Станете почитател на Класа