Белослава представя новата си продукция

На 28 април от 20 часа в зала „България” е премиерата на новия студиен албум на Белослава. „С настъпването на пролетта каня всички мои фенове на официалната промоция на парчетата, които издавам, под общия надслов „Когато има защо...”. На сцената с мен ще бъдат колегите от аристократичния „Арена Оркестра” с концертмайстор Пламена Жекова“, коментира Белослава. Според певицата в култовата концертна зала ще се случи интересен и уникален микс между духа на оживялото акустично диско и музиканти от нивото на световната сцена.
Музикален продуцент и автор на музиката в „Когато има защо...” е Живко Петров, а в записите участват Димитър Семов, Антони Рикев и Калин Вельов, както и тромпетистът Венцислав Благоев и саксофонистът Васил Енчев заедно с уникалните гласове на Елена Кокорска и Александър Славчев.
Белослава определя новата си продукция така : „Музиката в албума прилича на късен летен следобед, пълен с чисти звуци между истински приятели”. Албумът събира някои от любимите ни и познати песни от последните години като „Празен поглед”, SupperGirl, “Всяка година по същото време...”.

Станете почитател на Класа