Калин Врачански си обеща да се върне в Холивуд

„Чувството да бъдеш гост на най-мащабния фестивал за независимо кино в света FILM INDEPENDENT SPIRIT AWARDS е неописуемо. В мига, в който стъпих на лилавия килим, си помислих, че един ден ще се върна отново тук като част от продукция, номинирана на фестивала”. Това призна звездата от „Стъклен дом“ Калин Врачански минути след края на церемонията по награждаването. Артистът, който се менажира от MediaPro Entertainment, бе избран да бъде посланик на българското кино в Холивуд от един от основните спонсори на събитието, защото: „олицетворява именно този непримирим млад дух на родното кино, което оцелява и се развива независимо от трудностите”.
Плажът на Санта Моника се превърна в арена на несравним по своя дух фестивал , а сред ВИП гостите на 27-ото издание редом с Калин Врачански застанаха и големите имена от световната филмова сцена - Итън Хоук, Уди Харелсън , Колин Фаръл, сър Бен Кингсли, Росарио Доусън, Уилям Дефо, Луси Лиу, Кирстен Дънст, Брайън Кранстън.
MediaPro Entertainment, която се грижи изцяло за ангажиментите на Калин, свързани както с кино, телевизионните и театралните му участия, така и с кариерното му планиране и развитие, е водеща продуцентска компания в Централна и Източна Европа и през 2009 г. бе придобита от Central European Media Enterprises (CME), настоящ собственик и на bTV Media Group.
Специално за българския пазар MediaPro Entertainment създаде новата марка - bTV Studios, която представя всички телевизионни продукции на компанията, създадени за bTV Media Grоup. Първият самостоятелен проект на българския пазар е ситкомът „Домашен арест”. Преди него компанията осъществява цялостната продукционна реализация на Lord of the Chefs и „Гласът на България”.

Станете почитател на Класа