bTV стартира самостоятелен новинарски сайт

Интернет потребителите вече могат да се информират за всички актуални новини и събития от България и света чрез новата онлайн платформа на bTV Media Group - www.btvnews.bg.
Сайтът, за който работи най-добрият новинарски екип у нас, ежедневно ще доставя ексклузивни новини и видеоматериали от най-горещите точки, интервюта, фотогалерии, live streaming, както и многобройни възможности за интерактивност с аудиторията. Със специални коментари и анализи в сайта ще се включват и журналистите на „bTV Новините“ и актуалните предавания. Ръководител на екипа, който работи за btvnews.bg, е Виктория Бехар, директор на „bTV Новините“.
Стартирането на самостоятелна новинарска онлайн платформа в портфолиото на bTV е естествена стъпка в успешната интернет стратегия, която утвърди bTV Media Group като водещ пъблишър през последните няколко години. Новините и актуалните предавания на bTV онлайн, които досега бяха част от портала btv.bg, са лидер сред новинарските сайтове, като привличат средно близо 800 000 реални потребители и отчитат над 12 милиона разгледани страници всеки месец.

Станете почитател на Класа