Руслан Мъйнов пее опера и руски песни

Звездата от „Комиците” и култовия сериал на „Столичани в повече” – Руслан Мъйнов, ще бъде специален гост в новото издание на „Търси се…”, тази неделя, 19 февруари, от 11:00 часа, съобщиха за „Класа“ от bTV.
Първата среща, която Меги и Нели са приготвили за своя гост, е с колегите му от шоуто и сериала. Те ще го опишат като „най-добродушния и аналитичен” актьор в екипа им. „Руслан най-много обича спокойствието. Не обича да бърза и е голям перфекционист”, ще сподели Кръстю Лафанов. Ненчо Илчев ще признае в какво двамата си пасват най-много, а Ернестина Шинова ще го предизвика да изпее любимата й ария „Винчеро”. Заради любовта му към операта водещите ще го срещнат и с оперната прима Христина Ангелакова, която ще бъде категорична, че „в лицето на Руслан ние сме загубили един голям тенор”.
Една от вълнуващите срещи за актьора ще бъде и тази с Любомир Нейков, с когото се познават още от годините в НАТФИЗ. Той ще определи Руслан като изключително раздаващ се човек, който обаче никога няма да поиска услуга дори и от най-близкия си приятел.
В „Търси се…” Руслан ще се срещне и с любимата си преподавателка от НАТФИЗ – проф. Надежда Сейкова, както и със своя състудент Мариан Бачев, който ще сподели как му е помагал да научи български език. Мариан е един от малкото приятели на Руслан, които са му гостували в Измаил, и ще разкаже за родителите на актьора.
Голямата изненада за Руслан в студиото ще бъде цигуларят Венци Такев, с когото заедно ще изпеят една от любимите руски песни на актьора.

Станете почитател на Класа