Програмите на bTV - без конкуренция!

Програмите на bTV са без конкуренция, като заемат 49 от всички 50 позиции в класацията на най-гледаните тв продукти за януари, сочат данните на GARB за аудитория All4+ . Челните позиции традиционно се окупират от хитови сериали, bTV Новините, bTV Репортерите и „Комиците“.
В десетката от Топ 50 са финалните епизоди на „Листопад”, bTV Новините, bTV Репортерите, „Комиците“, новият праймтаймов хит „Пепел от рози”, първият български ситком „Домашен арест” и испанският праймтаймов сериал „Легендата за Испания”.
Сред първите 20 позиции намират място и двете церемонии по полагане на клетва и встъпване в длъжност на новия български президент, излъчени пряко по bTV. Много филмови хитове, излъчени по bTV в неделните вечери, традиционно намират място сред 50-те най-гледани програми за месеца.
И през изминалия месец всички емисии на bTV Новините са предпочитани пред конкурентните, като централната емисия от 19 часа привлича средно близо 1,6 милиона зрители и се изкачва още по-високо в общата класация - на трета позиция веднага след „Листопад”. Обедната емисия на bTV Новините привлича със 180 000 зрители повече от централната емисия на Нова тв в 19 ч. През януари сериозната разлика между броя зрители, които привлича сутрешният блок на bTV в сравнение с конкурентните предавания „Здравей, България!“ и „Денят започва“ по БНТ1, се запазва.
Нито една праймтаймова продукция на конкурентните на bTV канали не попада в Топ 50 за януари за разлика от сутрешните предавания на bTV като „Тази сутрин“, „Тази събота“, „Тази неделя“, „Търси се...“ и др.

Станете почитател на Класа