„Минута е много” с нови изненади

„Сега е празнично време – месят се баници и питки с късмети”, възкликват водещите в празничното издание на „Минута е много” и приканват гостите в студиото да опитат късмета си от новогодишната баница на предаването. Зрителите ще могат да видят заключителното за 2011 г. издание на състезанието в последния ден от годината по БНТ 1. Участниците в играта са четиримата трикратни победители през годината: Тодор Китин, Боян Вълчев, Айхан Топал и Борислав Дончев, всеки от които пази незабравими спомени от екскурзиите в чужбина с паспорта на „Минута е много”. Надпреварата между тях ще се състои в два кръга с въпроси на зрители за спечелване на титлата „Годишен победител за 2011 г.“, като във втори кръг въпросите са с повишена трудност. Шампионът за отминаващата година ще получи двутомната антология "Пантеон - бележити дейци на българската култура", съставена от проф. Евгени Клинчаров с оформлението на проф. Кирил Гогов.
По повод коледно-новогодишните празници „Минута е много” има специални подаръци за всички състезатели. Заелият първо място ще може да гледа любимото си предаване по традиция на чисто нов телевизор, предоставен от веригата хипермаркети „Технополис”, празнуваща своя десетгодишен юбилей. Вторият в играта ще се радва на лаптоп Lenovo ThinkPad Edge E125. Третият в класирането получава цифрова фоторамка от „Нова компютри“, а четвъртият - MP3 Player с екран. И четиримата ще отнесат у дома кошница с млечните продукти на дядо Либен, комплект с козметични продукти от дружеството РЕФАН-БЪЛГАРИЯ в годината на неговото двадесетилетие и календара на “Минута е много” за 2012 г.
Предстои да бъде изтеглена петата за годината премия от 1000 лв. за зрителски въпрос към участниците в състезанието. „Минута е много” през 2011 г. бе посветено на етносите и представителите на различните националности, които съжителстват мирно в България. През 2012 г. светът ще бъде Олимпиада и екипът на предаването планира да посвети изданията му на олимпийските игри, а за най-добрите има предвиден албум със сувенирни монети за 29-те олимпийски спорта.

Станете почитател на Класа