Blizoo с удобен „Тв справочник 2“

Blizoo стартира инсталирането на новия „Тв справочник 2“ с уникални нови функционалности. Новата версия има повече от 150 подобрения и ще бъде налична за всички клиенти на blizoo с ADB приемници. „Тв справочник 2“ дава бърз достъп до всички менюта, предоставя богата информация за предаванията и жанровото разпределение на каналите и има интерактивни функционалности. Така blizoo предоставя поредната модернизация на своите клиенти. Изключително ценното е, че „Тв справочник 2“ предоставя функционалностите „Търсене“, „Запаметяване“ и „Определяне за запис“ на предавания само с едно натискане на бутона.
„Тв справочник 2“ притежава и функцията „Пауза на текущо предаване“ (Timeshift), с която клиентите ще имат възможност с едно натискане на бутона да „спират“ при тяхно желание текущото предаване, което гледат. Вследствие на това предаването се записва и след „стартирането“ му с натискане на бутон започва от момента, в който е „спряно“. След използването на „Пауза на текущо предаване“ има възможност предаването да бъде превъртано напред и назад, като така може да се прескачат реклами и да се „настигне“ живото предаване.
За да се използват функционалностите „Запис на предаване“ и „Пауза на текущо предаване“, е необходимо използването на външна памет с капацитет минимум 8 GB за смесен SD/HD тричасов запис. Допълнителната външна памет не се предоставя от blizoo, за да могат клиентите сами да изберат марката и капацитета й. Функцията „Търсене по жанр или ключова дума“ ще бъде абсолютно безплатна за целия срок на договора, а „Запис“ и „Пауза“ ще се предлагат безплатно до 31.01.2012 година за всички клиенти с приемник ADB. След края на промоционалния срок услугите „Запис“ и „Пауза“ ще се предлагат срещу незначителна месечна такса.

Станете почитател на Класа