Стелияна Христова спечели „Гласът на България“

17-годишната Стелияна Христова от Горна Оряховица е „Гласът на България“. Тя победи с 6% Игор, с когото останаха на финала. Стелияна завоюва 53% от зрителските гласове, а Игор - 47%.Оказа се, че „треньорката“ Мариана Попова е имала най-верен нюх и слух за талант номер 1 в шоуто на bTV. Няма съмнение, че тя бе и най-емоционалната в журито, а на всичкото отгоре бе събрала две изтъкнати педагожки, които напътстваха нейния отбор през цялото време.
Продуцентът на предаването Слави Трифонов разкри, че в началото на вечерта Стелияна е била на последното, четвърто място. Веднага щом запяла първата си песен – хит на Селин Дион, гласовете за нея скочили, съобщи ekran.info.
Когато в битката за титлата останаха само Стелияна и Игор, беше много трудно да се определи кой е по-добър – и двамата еднакво заслужаваха победата. Докато пееше третата песен за вечерта, Игор още веднъж убеди, че е брилянтен рок вокал. Той имаше и предимството да стои добре на сцената, както и невероятната си харизма. Стелияна обаче взе на абордаж сърцата на хората с чистия си, ясен глас, макар да бе по-обрана в поведението си и леко свенлива.

Станете почитател на Класа