Теодосий Спасов гостува в Sofia Live Club

Теодосий Спасов и „Небесни струни“ ще озарят с магнетичното си присъствие сцената на Sofia Live Club на 14 декември с проект, който доказва, че за красотата, новаторството и полета на въображението граници няма. На великолепното зрелище вече се насладиха почитателите на Теодосий във Виена. Повод за гастрола бе и новият албум на виртуоза, издаден в музикалната компания на младите, изключително талантливи «Небесни струни» - Доротея Димитрова - цигулка, Ана Иванова - цигулка, Михаела Павлова - виола, Йоланта Делибозова – виолончело, и Смила Стоева – ударни инструменти. Той включва много ярки мелодии и докосва различни натури, като ни пренася в един по-хубав, по-хармоничен и духовно чист свят.
Теодосий Спасов бе сред първите, които подкрепиха международната фондация We Are Water, създадена по инициатива на световния лидер в обзавеждането за баня Roca. Сега заедно с чаровните дами от „Небесни струни“ Теодосий доказва отново своята ангажираност към проекта - 50% от приходите от концерта ще бъдат прeведени в полза на тази световна екоинициатива, която работи за решаване на най-големите проблеми, произтичащи от недостига на чиста питейна вода.
„Рока България“, която представлява международната фондация We Are Water у нас, изказва своята благодарност на Теодосий Спасов и талантливите „Небесни струни“, както и на Sofia Live Club. «Цената на билетите за концерта е символична. Безценен е приносът на всеки от нас, защото бъдещето на планетата ни зависи от нас», споделя Веселин Симов, прокурист и директор маркетинг и продажби на „Рока България“.




За опазване на околната среда

Фондация We Are Water работи за опазването на околната среда.
Фондацията има две главни цели: да повишава културата на използване на водата сред обществото и институциите, което ще подпомогне икономическото развитие и устойчивото управление на световните водни ресурси. Втората главна цел се отнася до участие в дейности, които имат за цел да минимизират негативните ефекти от липсата на адекватни водни ресурси. Тези дейности могат да бъдат свързани с инфраструктура, обучение, здравеопазване и научни изследвания. Фондация We Are Water може да действа самостоятелно или в сътрудничество с институции и неправителствени организации, при положение че техните проекти са в унисон с целите на фондацията. Roca е световният лидер в производството и търговията с обзавеждане за баня и е стандарт за дизайн и нови тенденции в тази сфера. Представена в над 135 страни, Roca е неотменно ангажирана в развитието на технологиите, дизайна и иновациите.

Станете почитател на Класа