Световните фотографи се събират в Кьолн

Най-големите имена във фотографията ще се съберат в Кьолн за 31-вото издание на международното фотографско изложение Рhotokina. Нискотарифната авиокомпания Germanwings предлага изгодни билети до мястото на събитието, където представители на международния фотографски бизнес ще представят пълния спектър от продукти и услуги в модерната фотография от 21 до 26 септември 2010 г.
Организаторите на събитието – Koelnmesse (Кьолнският панаир) и Асоциацията на фотографската индустрия, очакват над 1300 участници от 50 страни да представят своите продукти и услуги пред повече от 150 000 посетители от цял свят. С полетите на Germanwings до 6 немски дестинации почитателите на фотографията могат лесно да достигнат до фотографското събитие на годината.
Докато представителите на фотографския бизнес обсъждат развитието на бизнеса, потребителите ще могат да се възползват от специални оферти и да тестват последните продукти на пазара. Различни събития и впечатляващи фотоизложби превръщат Рhotokina в много повече от чисто технологично и продуктово шоу, заради което пътуването до Кьолн безспорно си заслужава. Рhotokina е водещо международно изложение за любители и професионалисти във фотографията. Това е единственото събитие в света, което представя пълната гама от продукти и технологии във фотографския бизнес. Сред участниците в изложението са производители, търговци, вносители, дистрибутори и сервизи за фотографска техника. През 2008 г. участие в изложението взеха над хиляда и триста производители и доставчици на фотографски продукти и услуги.


Станете почитател на Класа