Кирил Добрев призна сензационно: Обяснявал съм се като ученичка пред Корнелия!

Политиката трябва да се прави от сърце. Хората ме приемат лесно. До петата минута съм сина на Кольо, след това съм си Кирил Добрев. Това заяви пред Мон Дьо политикът от БСП Кирил Добрев. "Най-лошата страна на политиката е лицемерието. Всеки е готов да ти забие нож в гърба. Аз в БСП съм воювал с приятели на баща ми. В политиката винаги трябва да се откажеш, като си на върха, за да може в хората да остане приятния вкус", смята политикът. "От 2005 мечтая да спечеля изборите.

 

Искам да сменим физиономиите на "Позитано". Никой не вярваше, че ще се върнем", призна си Добрев. Той бе запитан за репликата му от предишно интервю, преди Корнелия Нинова да застане начело на партията. Тогава той бе казал "Жените ги предпочитам за други работи, не за лидери". Ето как той коментира думите си сега: "За мен да работя с жени е удоволствие.

 

Те са по-креативни и уверени. Отношението ми към жените не се е променило. Корнелия ми е държала тон за това ми интервю и изказване, обяснявал съм се като ученичка. Каза ми: "Какви ги говориш, бе, цедка на устата нямаш ли?!", призна си Добрев. "Репликите на хората ме вълнуват, това е моята оценка.

 

Това, което направихме през последната година, ме кара да се гордея. Не съм фен за коалиции след изборите, не мога от сега да говоря за това. Фокусирал съм се към 26-и. След пресконференцията ще мислим по този въпрос, имаме все пак идея", каза още той. Кирил Добрев разкри, че, ако трябва да бъде на самотен остров с Бойко, Волен Сидеров или Цветелин Кънчев, той би избрал лидерът на "Атака". "С Бойко много ще се караме, а с Цветелин Кънчев ще си мълчим", каза Добрев. "Не съм милионер, делих събирах, умножавах, исках да ви дам друг отговор, но не се получава", призна си той. "Наричаха баща ми предател, искаха да го изключват, изтърпял е много тежки моменти.

 

Той ме заклеваше да не се занимавам с политика, защото както обичаше да казва, политиката ограбва. Обичаше да ми звъни късно вечер, за да го прибирам. Искаше да градя име. "Помня последния си разговор с него. Това, което е направил за мен, е несравнимо. Наложи ми се да порасна за часове...", разплака се Добрев. "Ако можех да му кажа нещо, бих му казал, че не съм го предал, никога", продължи да плаче той.

 

 

 "Искам да вечерям с Тереза Мей. Тази жена ми е фаворит. Скромна, но много силна, като лидер. Знам как да спечелим изборите, бих я питал как да управлявам", каза той. "Политикът, който е най-велик според мен, е Андрей Луканов, той отнесе много тайни", каза Добрев. "Ако не бях в политиката, щях да стана артист. Искам да бъда запомнен като момчето, което вкара новите правила и направи БСП различна. Искам децата ми да говорят смешни истории, като си спомнят за мен", призна си политикът.

Станете почитател на Класа