Бареков нарече фарс връщането на Георгиев в ГЕРБ

Връщането на Даниел Георгиев в ГЕРБ е фарс. Той е бил бит и заплашван. Това обяви лидерът на България без цензура Николай Бареков в Бургас. Именно Бареков пръв обяви в понеделник, че Георгиев излиза от ГЕРБ и го покани за експерт към ББЦ.

В същото време

Борисов и партията му продължиха до последно да твърдят, че това не е вярно, макар и в деловодството на парламента да бе заведено заявлението на Георгиев за напускане.

Оказва се, че Бойко Борисов е провел дълъг разговор с бащата на Даниел Георгиев, който е дългогодишен кмет на Ботевград, съобщи BPost.

В ГЕРБ неофициално се твърди, именно Георги Георгиев е основата на странните действия на сина си.

Борисов и Цветанов смазаха Даниел Георгиев, каза още Бареков. Той разказа, че мъжът е под огромен натиск. „Той е свястно момче, дори ме помоли да го свържа с журналисти. Обмисляше още преди Великден напускането си и искаше да ни помага за изборите“, обясни лидерът на „България без цензура“.

Бареков каза, че Георгиев го е молил за политическа защита и е искал гласност, ако се стигне до физическо нападение.

„Защо е избрал да се върне в ГЕРБ, не знам. Жал ми е за него. Казах му: Бъди смел, защото с натиск, със заплахи, с милиционерщина и мутренски практики не се стига далеч.

Смазали са го, смачкали са го.Това вече не е партия, това е СИК“

възмути се лидерът на ББЦ.

Бареков обяви, че има натиск и върху други депутати от ГЕРБ, които са напуснали. „Това е такъв фарс. Това е краят на ГЕРБ във вида Борисов, Цветанов и Красимир Велчев“, категоричен е лидерът на ББЦ.

Самият Даниел Георгиев излезе с абсурдни обяснения на свикана от ГЕРБ извънредна пресконференция. Той съобщи, че е внесъл молбата, с която е заявил излизането си от партията – за да покаже, че има субекти, които искали да има такава молба

Веднага след това, обаче, внесъл друга, която анулирала първата, за да покаже, че остава в ГЕРБ.

Това беше една нестандартна умишлена реакция, за да затвърдя доверието в хората около себе си, каза Даниел Георгиев, който заедно с Цецка Цачева и Красимир Велчев извикаха медиите на брифинг в НС.

Пред журналисти в Бургас пък

Бареков се закани, че ще бие ГЕРБ на изборите в неделя толкова жестоко

че няма да могат да повярват. „Предупреждавам - трета сила сме, ако някой има намерение да пипа нашите бюлетини, Европа ще го разбере“, категоричен бе той и обясни, че от рано в изборния ден ще знае какъв е резултатът на ББЦ и коалиция във всяка секция.

Така ще излезе наяве всеки опит да се опорочи вотът.

„Да внимават Местан, Борисов и Станишев. Ако се опитат да манипулират тези избори, в понеделник ще бъдем десетки хиляди пред НС“, заключи Бареков.

Станете почитател на Класа