Сидеров щял да посъветва президента да си свали имунитета

Ще посъветвам Росен Плевнелиев да си свали имунитета, за да бъде разследван за пране на пари.

Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров при влизането си в сградата на Президентството, където днес ще се състои заседание на Консултативния съвет по национална сигурност, предаде БГНЕС.

На днешния съвет министър-председателят Пламен Орешарски ще представи доклад на тема: "Стратегическите приоритети на България до 2020 г. и източници на финансирането им". Вицепремиерът и министър на правосъдието Зинаида Златанова ще изнесе доклад на тема: "Напредък по Споразумението за партньорство с Европейската комисия за периода 2014–2020 г. и предстоящи стъпки към финализирането му. Анализ на приноса на Споразумението за Партньорство с ЕК за постигане целите на Националната програма за развитие "България 2020".

По отношение на докладите Волен Сидеров заяви, че липсва темата за доходите на българите, които, според него, трябва да се изравнят с европейските. Той съобщи, че в тях отсъства и енергийната проблематика. Лидерът на Атака отново повтори тезата си, че българската държава трябва да си върне ресурсите в свои ръце, за да има развитие, а не вегетиране.

Станете почитател на Класа