×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 277

Спечелете 500 награди за Великден в CCS

Тази година великденския заек е в Сити Център София и раздава подаръци на онези, които са направили покупка за 40 лв. в мола.
По Великден купуваме малки подаръци на близките ни, дори и те да не празнуват имен ден точно тогава. Правийки тези дребни покупки, можете да си спечелите подарък.
Скъпи бижута, луксозни козметични продукти, билети за кино изживяване и солидно количество ваучери за подаръци от магазините на CCS ще бъдат разиграни тази седмица (14-20 април). Мястото е колелото на късмета, но вместо от Къци Вапцаров, посетителите на първия търговски център ще бъдат посрещнати от великденския заек и неговите асистенти.
Условията са следните: правите покупка на стойност най-малко 40 лв. (или 60 лв., ако пазарувате в „Пикадили"), отивате между 16:00 и 20:00 часа при колелото на късмета, което е разположено на партера. Завъртате го и ако то спре на сектор печели, то тогава си избирате номерче от купата ни с късмети, а симпатичните асистенти на великденския заек ще ви дадат подаръка, който сте си спечелили.
Повече информация може да намерите на сайта или Facebook страниците на мола: www.ccs-mall.com и https://www.facebook.com/CityCenterSofia

Станете почитател на Класа