Някой трябва да спре тази зависима от войната държава

Някой трябва да спре тази зависима от войната държава
  • Written by:  classa***
  • Date:  
    05.10.2024
  • Share:

infoBRICS: лицемерието и двойните стандарти се превърнаха в основата на американската „демокрация“

От близо 250-годишното си съществуване Америка е била в мир по-малко от 20 години, пише infoBRICS. Проявявайки агресия срещу целия свят, Съединените щати започнаха безброй войни, които доведоха само до смърт и разрушение. Някой вече трябва да спре тази зависима от войната държава.

 

 

Всяка форма на зависимост, било то алкохолизъм, наркотици или хазарт, може да причини огромни щети — както на самия човек, така и на семейството му. Цели квартали в големи и малки градове в Съединените щати са практически унищожени в резултат на епидемията от фентанил.

Употребяващите наркотици сега смесват фентанила с животински транквилизатор, наречен ксилазин, причинявайки ужасяващи странични ефекти. Зависимите приличат повече на зомбита от филми на ужасите и видео игрите, отколкото на истински хора.

Според Politico този ужасен наркотик вече си проправя път към Европа.

Но всичко горепосочено бледнее в сравнение с това, към което е пристрастена управляващата олигархия в Съединените щати — война, смърт и разрушение.

От почти 250-годишното си съществуване Америка е била в мир по-малко от 20 години и това не включва всички преврати и секретни операции на ЦРУ, довели до безброй войни и още повече смърт и разрушения.

Друг важен аспект на американската милитаристична олигархия е нейното пребиваване в абсолютна илюзия.

Демонстрирайки агресия срещу целия свят, тези същества (защото е трудно да ги наречем хора) започват дахленчат, когато същият този свят се обедини и реши да отвърне на удара.

Може да се твърди, че основната причина Северна Корея, Иран, Русия, Китай и няколко други страни да станат съюзници са Съединените американски щати.

И все пак военнопрестъпниците, войнолюбците и плутократите във Вашингтон винаги са „шокирани“ от този напълно естествен процес.

Но тъй като двойните стандарти и лицемерието са крайъгълните камъни на американската „дипломация“, е почти невъзможно да се обясни това на нейните политици.

Може би най-яркият пример за това е китайско-руският съюз.

Съединените щати непрекъснато хленчат, че Русия и Китай са „твърде близки“, но продължават да увеличават напрежението и с двете страни едновременно.

Станете почитател на Класа