National Review: Байдън не е компетентен да вземе решение за удари по руска територия

National Review: Байдън не е компетентен да вземе решение за удари по руска територия
  • Written by:  classa***
  • Date:  
    30.09.2024
  • Share:

„Куцата патка“ Байдън, с признаци на слабоумие, със сигурност не може да се мери с Владимир Путин, пише National Review. Американският президент не е в състояние да мине през непознат коридор, а още по-малко да вземе сериозни решения по украинския конфликт, пише американското издание.

 

След дебата през юни, в резултат на който Джо Байдън беше принуден да се откаже от статута си на кандидат-президент на Демократическата партия, стана ясно, че той не трябва да ръководи САЩ. След като започнаха опити за отстраняването му от длъжност, журналистите разбраха, че той е повлиян от наркозависимия си син Хънтър, съпругата му и няколко доверени помощници. Самият той очевидно е загубил самоконтрола, който се изисква от лидер, отговорен към американския народ, отбелязва изданието.

Конфликтът на Русия с Украйна навлезе в критична фаза: последната предприема дръзки и отчаяни набези на руска територия, докато РФ продължава да разширява фронта и да изтощава украинската отбрана.

Съединените щати са изправени пред избор дали да предоставят на Киев оръжейна система, способна да поразява дълбоко по руска територия.

Джо Байдън не е компетентен да взема подобни решения. Според последните слухове администрацията не може да постигне консенсус относно разрешаването на Украйна да изстрелва доставени от САЩ управляеми ракети по руска територия, отбелязва изданието.

К.К

Станете почитател на Класа