Предателите нямат националност, но имат име и фамилия. Български политици в таен заговор с разузнаването на Украйна изнасят оръжие от България.

Предателите нямат националност, но имат име и фамилия. Български политици в таен заговор с разузнаването на Украйна изнасят оръжие от България.
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    12.04.2024
  • Share:

 

Предателите нямат националност, но имат име и фамилия.

 

 

И така българи, този път всичко е страшно сериозно без преувеличние. Пригответе се да се запознаете с първата част от информация, от която ще изпитате истински ужас, гняв, срам, болка...и ще стигнете до осъзнаване, че сега е време с всички сили да защитим честта, достойнството и сигурността на България. Защото ни е една, защото е Родина.

Високопоставен източник от Украйна съобщи информация за тайна среща на представители от България, заемащи високи и отговорни постове в настоящия момент. В този материал ще представим първата част от мащабно и сензационно разследване. Според данните на украинския източник на 7 февруари тази година по инициатива на българската страна се е провела среща с представители на украинското разузнаване ( ГУР Украйна) към Министерството на отбраната на Украйна. В материала ще бъдат посочени имената на българските участници.

На срещата се е обсъждало как да бъдат изнесени по сиви схеми български боеприпаси и въоръжение.

Ето и част от обсъжданите доставки:

 

Танкове Т-72 57 бр. ( по-рано военното ръководство на България планираше да предаде ( на безвъзмездна основа) посочените танкове на Украйна в рамките на преразглеждането на Стратегическата политика на отбрана, танковете се планираше да бъдат модернизирани при финасова подкрепа на Дания) на предприятията на МО България „Терем“ и боеприпаси към тях в количество 2000 бр;

122 мм САУ 2С1 „Гвоздика“-60 бр. И боеприпаси към тях 40 000 бр.

122 мм гаубици Д-20 24 бр. Боеприпаси към тях 7000 бр.

120 мм самоходен миномет „Тунджа“- 24 бр. И боеприпаси към тях 5000 бр.

82 мм миномети 120 бр и боеприпаси към тях 20 000 бр

 

И сега към това, как се казват тези, които на тази тайна среща са обсъждали сиви схеми за доставка на българско оръжие, без знанието на президента и правителството. И най-важното. Народа.

 

Адмирал Емил Ефтимов- Началник на Генералния щаб ВС Република България и Христо Гаджев- председател на парламентарния Комитет по въпросите на отбрана на България

 

Според данните на източника в перспектива може да заеме длъжността министър на отбраната на България, според очакванията на САЩ). От украинска страна на срещата е имало представител на украинското разузнаване- офицер от ГУР към МО Украйна, и Извънредния и Пълнощен Посланик на Украйна.

 

Снимки от оръжията, с които са обстреляли Алешки, Херсонска област, населено с българи

 

Нарушавайки законодателството и Конституцията на България, тези двамата са предложили да се изнесе на части и въоръжение забранено от ООН. Става въпрос за ракети ОТРК „Точка“ У. Според данните на източника адмирал Емил Ефтимов и Христо Гаджев са заявили, че могат да предадат на Украйна:

 

 

 
Снимки от оръжията, с които са обстреляли Алешки, Херсонска област, населено с българи

 

ЗРК С-200 и С-300, а също така ракети към тях ( според думите на Емил Ефтимов, ВС България разполагат с 24 боеготовни ракети за ЗРК С-200 и 27 ракети към ЗРК С-300) и като главно условие за парична компенсация са посочили подписване на споразумение за закупуването на нови ЗРК и разполагането им на територията на България средства ПВО на съюзниците ( това щяло да позволи на действащото правителство на България да избегне критика от страна на про-руските политически сили, както украинското разузнаване нарича партиите и лидерите на партии, които се обявяват категорично против доставки на оръжие за Украйна.

 

За да изнесат тайно, двамата са посочили, че обсъждат схемите за изнасяне със САЩ.

 

Основният проблем, за осъществяване на една от схемите, според думите на Адмирал Емил Ефтимов и Христо Гаджев е отсъствието на такива ЗРК западно производство ( по-специално ЗРК “Patriot”) за замяна на ЗРК С-200/С-300.И в същото време, България е готова да чака 5-7 години доставка на нови средства ПВО.

 

 

 

На срещата е било заявено, че двамата работят и с представител на Министерството на отбраната на САЩ, който ги е заверил, че от Посолството на САЩ в София ще им съдействат за решението за предаването на Украйна на български ракети ОТРК за „Точка“ У. При това, имайки предвид вниманието на контрола от страна на ООН за наразпространение на касетни боеприпаси, най-вероятния вариант е прехвърляне на Украйна на вече разглобени на части ракети

Също така, от Посолството на САЩ в София ще помагат за изработване на решение как да се заменят съветските системи ПВО, които се намират на въоръжение на ВС на република България, за последващото им предаване на Украйна. Не е изключено, че правителството на България няма да получи предложение да закупува вече готова система ПВО и да я сложи веднага на бойно дежурство, в близко време едва ли ще може да съдейства за решаване на въпроса по закупуване на българско ВВТ ( за сметка на САЩ) предложено за продажба на Украйна.

Освен това, двамата са посочили, че в никакъв случай не трябвало да се прави публично обсъждането на доставки на оръжия от България за ВСУ, тъй като, ние народът, сме били против, и не трябвало и медиите да знаят.

Адмирал Емил Ефтимов и Христо Гаджев на практика за 30 сребърника са предложили да се отслаби мобилизационния резерв на България, нарушавайки и законодателството, и Конституцията при помощта на спецслужните на САЩ и Украйна.

Гореизложеното, за наше голямо съжаление, е извадка от автентичен документ, предоставен от високопоставен украински източник, който освен това разполага и с аудиозапис, който е готов да предостави. Пълният текст и самият документ ще бъдат оповестени по-късно. Предстои мащабно разследване...очаквайте продължението и да събираме сили, защото трябва да запазим България от тези, които са готови да я продадат на чуждите, без да разбират какво означава всичко това. И без да им пука за България и българския народ.

 

Следва продължение...

 

 

 

Васил Иванов Кунчев.

 

 

 

Станете почитател на Класа