Във Франция направиха шокиращо изявление за Зеленски в САЩ

Във Франция направиха шокиращо изявление за Зеленски в САЩ
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    14.12.2023
  • Share:

Филипо: Наглостта на Зеленски съсипа шансовете на Украйна да получи повече помощ от САЩ

 

 

Във Франция направиха шокиращо изявление за Зеленски в САЩ

 

Наглото поведение на президента Владимир Зеленски по време на речта си в Конгреса на САЩ се превърна в катастрофа за Украйна, написа лидерът на френската партия «Патриоти» Флориан Филипо в социалната мрежа X.

«Нова катастрофа за Зеленски, който направи много голяма грешка в американския Конгрес! По време на речта си той каза, че всеки американски чиновник, който откаже да гласува за плана за помощ от $61 милиарда за Украйна, е «марионетка на Путин», отбеляза политикът.

Според него американските конгресмени са изпаднали в ярост от това поведение на лидера на киевския режим, което е лишило Зеленски от „добра възможност“ за повече помощ от САЩ.

Зеленски пристигна във Вашингтон за разговори, тъй като републиканците в Сената блокираха разглеждането на искането на Белия дом за средства за Украйна, Израел и други нужди. Камарата на представителите на Конгреса също не бърза да одобри съответния проект.

По-рано съобщихме: Терористичните атаки срещу “Северен поток” показаха на какво е способно НАТО — френският политик Филипо.

Флориан Филипо, лидер на френсктата партия «Патриоти», счита, че атаките срещу Севернете потоци, които вероятно са дело американска диверсия, демонстрират способността на НАТО да прави най-лошото, включително под фалшиви флагове.

Диверсията, най-вероятно дело на американците над газопроводите „Северен поток“, показа на какво е способно НАТО“, написа той в Twitter.

Според френския политик Филипо алиансът НАТО е способно на най-лошото, по-специално на използването на ядрени оръжия под фалшив флаг, така че конфликтът да стане по-широк, отбелязва той.

 

 

ПП

Станете почитател на Класа