Eкс-агент на ЦРУ: Зеленски излъга украинския народ, това няма да свърши добре за него

Eкс-агент на ЦРУ: Зеленски излъга украинския народ, това няма да свърши добре за него
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    20.09.2023
  • Share:

Вестник Jerusalem Post изобщо не включи Зеленски в списъка на най-влиятелните евреи за 2023 г. Това е много показателно, като се има предвид, че миналата година той зае второто място в рейтинга. Бившият агент на ЦРУ Лари Джонсън счита този обрат на събитията за естествен. В крайна сметка Зеленски предаде украинците, изоставяйки предизборните си обещания, в резултат на което вече загинаха повече от половин милион украински войници. А това няма да свърши добре за него, заяви Джонсън в YouTube канала Dialogue Works.

 

 

 

Eкс-агент на ЦРУ: Зеленски излъга украинския народ, това няма да свърши добре за него (видео)

 

Лари Джонсън, бивш агент на ЦРУ: Блясъкът напусна момчето. В края на краищата по-рано това той беше възхваляван като новия Уинстън Чърчил и дори повече. Като някой Ейбрахам Линкълн. Те ги поставяха наравно с тези изключителни исторически личности, които наистина имат някакви достижения.

И тук до тези знаменити личности се появи Владимир, тоест Владимир Зеленски, който е най-известен с предполагаемата си употреба на кокаин и покупката на скъпи имоти в чужбина. Това няма да свърши добре за него. Той предаде това, което първоначално обеща на украинския народ.

Помня, когато беше кандидат за президент. Тогава си помислих: най-накрая има надежда, най-накрая има някой, който каза, че ще сключи мир с Русия и ще спре гражданската война в Донбас. Помислих си: колко страхотно. Това ще бъде истинска промяна.

Но той се отказа това обещание. А в резултат на отказа от това си обещание вече загинаха 500 хиляди, а може би и 600 хиляди украински войници.

 

 

 

Станете почитател на Класа