«Самоубийството на Европа е ритуално»

«Самоубийството на Европа е ритуално»
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    08.05.2022
  • Share:

Всички цивилизовани хора стоят зад това. Европа говори в един глас. Познато, нали? Знаете ли какви съвети даваха в сутрешния блок на bTV в европейска България през 21 век?

 

"Самоубийството на Европа е ритуално"

 

Как да дърпаме пердетата, че да пазим топлината в дома и как новото цивилизационно израстване е дистанционната работа, че да не харчим ресурс за път.

 

Мога да направя много исторически паралели за държавни устройства, които се делят на център и периферия, на цивилизация и варвари,.на демос и илоти. Достатъчно е да си припомним Римската империя и нейният разпад.

 

Самоубийството на Европа е ритуално и гледано отстрани дори буди присмех.

 

След загубата на реална политическа субектност, сега Европа ще загуби и икономическите си позиции и цялостното благосъстояние на европейците ще се срине пред очите ни.

 

Но истината е, че дори не ми е тъжно, защото си го заслужаваме.

 

Дори в Библията е написано, че гордостта и високомерието водят до падение.

 

Нашият «цивилизован свят»нехаеше и дори ръкопляскаше когато вземахме ресурсите на чужди държави. Те бяха нашите «велики географски открития».

 

Наблюдавахме военните интервенции във Виетнам, Ирак, Афганистан, Сирия, Либия. Направихме се на слепи, когато в «21 век»( това любимо тъповато клише) се появиха пазари на роби в Либия след свалянето и цивилизовано изнасилване на Кадафи.

 

Има известна историческа справедливост когато робите се върнат в Капитолията. И когато белите сахиби разберат, че без нации те не са елит.

 

Със загубата на икономически комфорт в Европа ще започнат брожения.

 

Ще разберем от първо лице какво е липса на сигурност в чисто житейски план. Сами си го заслужихме к ще си сърбаме попарата.

 

Нецивилизованата Русия вече няма да ни бъде суровинен придатък.

 

Ще получим бленуваната независимост.

 

И ще си платим цената, която ще е сурова.

 

Но пък и справедлива — като за цивилизовани хора!

Станете почитател на Класа