„Градове ще изгорят!“ Ако Сандърс загуби, колко негови фенове ще се забавляват с радикални фантазии?

Появи се видеозапис на организатор на кампанията на Бърни Сандърс, който реве за изгаряне на градове и затваряне на дисиденти. Но трябва ли някой да възприеме сериозно храбростта му, освен неговият шеф?


Противоречивият разследващ проект Project Veritas Action пусна видео, заснето от репортер под прикритие, с участието на полевия организатор на Сандърс на име Кайл Джурек, като част от неговата серия # Expose2020, която очевидно ще разкрие тайните на кампанията на Демократическата партия.


Основателят на Project Veritas Джеймс О'Кийф обеща последващо видео, в което очевидно са заловени още по-шокиращи изявления от Джурек (или Юрек).


Този видеоклип се фокусира единствено върху Юрек, който весело се хвали с биене на ченгета и изгаряне на градове - като се започне от Милуоки - ако Сандърс загуби номинацията на демократите.
Попитан за евентуална втората загуба на Сандърс в първичните избори на демократите, Юрек, мечтаещ да е Че Гевара, възкликва: „Ако Бърни не получи номинацията или отиде на втори тур на конвенцията, Милуоки ще изгори."
Попитан какво да правим с онези, които се противопоставят на „революцията" след победата на Сандърс, той казва, че има „причина Йосиф Сталин да е имал Гулаг, нали?... Това е нещо, което всички Бърни [f *** ing] харесват ей, безплатно образование за всички, защото ще трябва да те научим да не си нацист. "
Съдбата на другите може да е още по-лоша. Юрек казва: „Милиардерската класа, шибаните медии. Влезте в тези студия на MSNBC, извлечете онези гадове за косите им и ги запалете на улиците. "
„Либералните момчета. Какво ще правим с тях? ", пита репортерът под прикритие .
„Гулаг", отговаря Юрек. „Либералите първи ще застанат до стената."
Макар че няма причина да смятаме Юрек за нещо повече от вирус, той е клоун с революционни претенции, които нямат основание в действителността. Той е член на Антифа и има скорошно криминално досие, което включва шофиране в нетрезво състояние и арести за наркотици.
Но мнозина в Америка, която по своята същност е подозрителна към социализма, ще се чудят колко други подобни привърженици на Бърни се забавляват с подобни фантазии. Дори да знаят, че Юрек и нему подобните нямат нито решимостта, нито средствата да ги изпълнят.

Досега екипът на кампанията на Бърни се съпротивляваше на да уволни Юрек, може би от страх да не удостои с внимание Project Veritas. Но поддържането на по-радикалните му послания ще продължи да бъде основно предизвикателство, ако Сандърс иска да спечели, а не само да изпрати съобщение до истаблишмента.

Станете почитател на Класа