Селфи им направиха непознати, а те се оказаха принц Хенри и Меган Маркъл

Младата двойка Илия Павлович и Асимина Кантарович приключваше пикник в регионалния парк на остров Ванкувър (Канада) на 1 януари, когато решиха да си направят селфи. В този момент те получиха неочаквана помощ, информира CTV News Vancouver Island.


„Забелязахме, че наблизо бе една група хора с две кучета, едно от които се приближаваше към нас", каза Канторович.


Когато двойката преглеждаше току-що направените снимки, към тях се приближи жена от групата и предложи да ги снима. По това време те още не бяха разбрали коя е.


"Тя попита дали искаме тя да ни снима", каза Канторович. "Казахме да, но изобщо не разбрах коя е тя."


„Видя ми се, че изглежда позната, но не мислех, че наистина може да е тя", добави Канторович. След няколко минути жената я познала, - това беше не някой друг, а Меган Маркъл.


"Замръзнах. Наистина не можах да повярвам че е тя. Тогава погледнах встрани и видях, че и принц Хенри стои там", обясни Канторович.


Маркъл направила три снимки на двойката. Жената определи херцогинята на Съсекс като "супер приятелски настроена да им помогне".


„Тя ми върна телефона и каза: „Честита нова година!" и ние отвърнахме "Благодаря ви и честита нова година!", каза Канторович.


„След това се засмяхме отново и се попитахме:„ Това наистина ли се случи? Все още не можем да повярваме. Това бе като сън. "

Станете почитател на Класа