Билдерберг предсказа: Педро Санчес може да бъде следващият премиер на Испания

  • Педро Санчес, лидер на Социалистическата партия, присъства на последната среща на Билдерберг клуб през юни миналата година в Австрия. Журналистката Кристина Хименес, която е специалист по мощния клуб, в статия спекулира относно причините за поканата към Санчес от този "езически синод."

    Първо, журналистката твърди, че това не се харесва нито на РР нито на PSOE . За първите, "фактът, че не е член на правителството или на популярните в година на избори, означава да се сложи Билдерберг в окопа на врага". Освен това членовете на PSOE, който се противопоставят на Педро Санчес, се възползваха от тази ситуация, за да обвинят политика във връзки с Клуба на елита.

    Хименес припомня, че Билдерберг клуб "привлича млади таланти във възход , които да продължат работата на клана" и в съответното време са привлекли Дейвид Камерън, Тони Блеър, Бил Клинтън и Барак Обама, а сега и Педро Санчес.
  • Трябва да се отбележи, че в петък действащият министър-председател на Испания, Мариано Рахой, отказа предложението на крал Филип VI , като по този начин дава възможност на Педро Санчес.
  • Хименес, която изучава дейността на клуба повече от десетилетие, в книгата си "Планове на клуб билдерберг за Испания", казва че абдикацията на краля на Испания Хуан Карлос, е била решена на заседанието на групата в Копенхаген на 1 юни, 2014 г., в присъствие на съпругата му, кралица София. На следващия ден, в официално изявление, президентът на испанското правителство обяви волята на царя да се откаже от престола и да отвори процеса на наследяване.

Станете почитател на Класа