Играта свърши ": Русия разби " нелегалната фиеста "на НАТО в Сирия

Със своята антитерористична операция в Сирия, Русия подкопа западните планове за смяна на режима и разкри какво се случва от четири години в района, където страните-членки на НАТО действат в сенките.

Срещата на сирийския президент Башар ал Асад с руския президент Владимир Путин в Москва във вторник, е още един знак, че Русия има водеща роля на международната сцена, пише журналистът Патрик Хемингсен в статия за RT.

Хенингсен обяснява, че липсата на резултати се дължи на голямата"нелегална дейност, не само в Сирия, но също така и в Турция, в Йордания, и в северната част на Ирак. Междувременно това, което Русия прави е да работи с основния играч", казва авторът.
От своя страна, продължава анализаторът, "САЩ от началото сложиха всичките си чипове за покер от едната страна на масата... да настояват за смяна на режима в Дамаск, което всъщност е продължение на агонията, която Вашингтон успя да организира в Ирак и Либия."

"Русия основно разби нелегалната фиеста, да използвам тази метафора, която продължава четири години и в която страни като САЩ, Турция, Йордания, страните от НАТО, включително Великобритания и Франция, са били в състояние да работят повече или по-малко в сянката. Сега Русия излезе на сцената включи осветлението и каза:" Кой ще почисти тази бъркотия? "".

"Има опасност от загуба на националната държава тук, ние рискуваме допълнително огромна загуба на човешки живот, все повече хора бягат от региона каза експертът. „Но благодарение на Руските действия, в последните три седмици се наблюдава радикална промяна в ситуацията в Сирия, което може да означава"играта свърши " за Западните планове смяна на режима в тази страна. "

Според него, това, което направи сега Москва е да разкрие "блъфа на Запада по зрелищен начин", защото руските атаки "са нанесли повече вреда на Ислямска държава за три седмици, отколкото действията на САЩ за повече от година. "

Станете почитател на Класа