Ким Кардашиян със срамна издънка: Появи се в червено на индийска сватба

Ким Кардашиян със срамна издънка: Появи се в червено на индийска сватба
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    17.07.2024
  • Share:

Ким Кардашиян беше един от известните гости на най-бляскавата сватба в Азия, която мнозина определиха като "сватбата на годината“.

Малкият син на Мукеш Амбани, най-богатия човек в Азия, се ожени за дългогодишната си приятелка в събота рано сутринта. На нея присъстваха световни знаменитости, бизнес магнати и политици.

Риалити звездата се беше подготвила с подобаващи за ритуала тоалети и аксесоари в индийски стил, част от които бяха посрещнати с критики.

Една от роклите за празненството разкри перфектните ѝ извивки. Тоалетът беше решен в бяло и целият беше обсипан с камъни. Колието и обеците, които го допълваха, са с диаманти и перли. 40-годишната майка на 4 деца беше заложила и на традиционна обеца, която индийките си слагат, която обикновено се закрепва за носа и ухото, пише Ladyzone, цитиран от burgas24.bg.

Кардашиян показа още 2 тоалета за сватбата – и двата в червено. Първият се състоеше от бюстие с пискюли и пола, който беше определен от феновете на Ким като разголен и неподходящ за индийска сватба.



Вторият, който американката показа в своя Инстаграм профил, също не беше одобрен от последователите на най-известната от сестрите Кардашиян.

"Мексиканка съм и дори аз знам, че не трябва да се носи червено на индийска сватба!“

"Не се предполага да носите червено на сватба в Индия. Цветът е запазен за булката“

"Изглежда много евтино и никак не е индийско. Само булката носи червено!“, коментираха фенове на звездата.

Бялото в индийската култура не е цвят, който булките избират за най-важния ден в живота си, тъй като обикновено се носи по време на траур. Червеното от своя страна е запазена марка на омъжващите се в Индия жени, които все по-често се спират и на по-тъмни нюанси като лилаво, жълто, синьо и розово.

 

Ким Кардашиян със срамна издънка: Появи се в червено на индийска сватба СНИМКА - 2

Снимка: YouTube

Станете почитател на Класа