PRO FM пуска новини и предавания

Новини и предавания стартират на 8 юни в ефира на радио PRO FM, което в момента излъчва съвременна поп, денс и ърбън музика, съобщиха от медията. „Ще започнем с пълна програмна схема, но без окончателен сутрешен блок“, уточни Виктор Костов, мениджър на PRO FM. „За него имаме няколко варианта и в идните месеци ще го добавим към програмата си”, допълни той.
Новините по радиостанцията ще се излъчват всеки делничен ден от 7 до 20 часа на всеки кръгъл час. Акцентът ще бъде върху практичното и позитивното. Актуалната информация ще представят Гери и Явор, които имат опит в телевизия.
От 10 до 14 часа по радио PRO FM ще върви шоуто на Стан, който е музикален редактор в радиото. След неговото предаване от 14 до 18 часа в ефира ще бъде Марта, която ще запознава слушателите с най-новото от света на музиката и уебпространството. От 18 до 22 часа ще бъде шоуто на Елена, която работи и като копирайтър в рекламна агенция.
Радио PRO FM е собственост на компанията Central European Media Enterprises (CME), която в България притежава още TV 2 и РИНГ. Излъчва се на честота 101,1 Mhz за София.

Станете почитател на Класа