VIP-овете се включват в „Календар“, започват благотворителни концерти

Финалистите във VIP Brother ще се включат пряко в централната емисия „Календар“ по Нова тв, за да обяснят на зрителите защо трябва да ги подкрепят, съобщиха от телевизията. Новините ще бъдат единствените, които ще прекъснат 8-часовия финал на шоуто в неделя. То ще започне в 15:00 часа и ще завърши в полунощ. След напускането на Саша Антунович в четвъртък до края оцеляха Ивайла Бакалова, Ицо Хазарта, Део, Софи Маринова, Мария Гроздева, Петя Дикова и Тодор Славков. Победителят ще заключи къщата в Нови хан и ще спечели статуетка на Вежди Рашидов. В лайфа финалистите ще провокират аудиторията и с лични шоупрограми, продуцирани от техни поддръжници. Изпълненията ще оценяват Евгени Минчев, Димитър Рачков, Мария Игнатова и Камелия.
От следващата седмица съквартирантите ще са основните герои в серия благотворителни концерти. Двучасовите спектакли ще се излъчват всеки четвъртък и петък в продължение на 4 седмици в праймтайма на Нова тв.
За седмината финалисти продуцентите снощи бяха подготвили тържествена вечеря „във въздуха“. За целта бе издигната специална платформа, висока 50 метра.

Станете почитател на Класа