"Граждански контрол" с нов водещ

Предаването "Граждански контрол" по News7 e с нов водещ от днес. Заявка за това беше дадена точно преди седмица в съобщение до медиите от титуляра Ангел Славчев. Той освободи стола си пред камера, за да поеме поста на заместник председател на ПП "България без цензура". Славчев предпочете да се откаже от заеманата позиция в предаването с цел запазване на неговия социален характер.

В последната си поява в студиото на предаването в ролята на водещ, на 20 февруари, Ангел Славчев представи своя наследник Ива Георгиева. Той благодари на телевизията, че му е дала трибуна да защитава българите пред институциите, монополите, банките и местните управници.

Новият водещ на "Граждански контрол" Ива Георгиева работи по социалния проект още от неговото начало. Част е от екипа на предаването и познава целия процес на работата на "Граждански контрол" в полза на българските граждани в битката им срещу монополите, местната власт, банковото надмощие, ЧСИ и др. Тази линия на предването ще бъде запазена и новото лице от екрана на News7 - Ива Георгиева ще продължава да бъде застъпник на интереса на потърпевшите от нередностите в държавата.

Ива Георгиева е на 29 години. Омъжена е и има 2 деца. Завършва "Бизнес администрация" в Международно бизнес висше училище и стажът си трупа в голяма българска компания за софтуерни продукти. Част е от проекта "Граждански контрол" от самото начало. Зрителите я познават от няколкото издания на предаването, които е водила, както и от рубриките "Коментарът на Граждански контрол" по актуални обществено теми от началото на февруари.

Предаването запазва часа си на излъчване - всеки делничен ден след новините в 16 часа по News7, с повторение на следващия ден след обедната емисия новини по телевизията. Стартът на новата водеща на "Граждански контрол" по News7 е с тема, посветена на опазването на културното наследство на България.

Станете почитател на Класа