Нидал и Мадлен Алгафари гостуват във „Високи токчета”

Специални гости на предаването „Високи токчета“ тази неделя от 12.30 ч по bTV са режисьорът Нидал Алгафари и съпругата му Мадлен, които ще провокират дръзко домакините си и ще разкрият тайната на щастливия си брак.
Бракът – юридически договор или съюз по любов? Защо през последните 20 години в България се налага тенденцията на т.нар. фактическо съжителство на свободни начала и какво кара над 50% от младите хора в Европа да го предпочитат пред сключването на брак?
Тази неделя Люси, Гери, Ива и Юлияна ще спорят доста разгорещено за това повече дава или повече взема от любовта „подписът” и променят ли се отношенията между мъжа и жената след него? Дали любовта има нужда да се доказва чрез документи, договори и свидетелства и дали голяма част от двойките не сключват брак само заради административната сигурност на децата си?
Въпреки дългогодишния брак със съпруга си днес Ива Дойчинова е категорично против брака. Според нея той е институция, а любовта емоция. Юлияна Дончева категорично подкрепя брака.
„Това, че със Стъки сключихме брак, по никакъв начин не е променило нашата любов и взаимоотношения, бих казала точно обратното: тази сигурност, която имам в момента, ме прави още по-щастлива и още по-спокойна. Нямам нужда от свободата на фактическото съжителство.”
Според Гери Дончева „бракът е израз на уважение, а това, че живееш с някого на свободни начала, означава, че не ти стиска да поемеш отговорност, да се отдадеш на този човек и да му кажеш - и в добър, и в лош момент аз съм с теб”. Людмила Филипова пък разсмива много приятелките си с т.нар. бракодържач, който олицетворява смеха - основа на щастливия брак според Люси.
Какво е любовта за актьорът Ники Сотиров? Би ли сключил брак отново с Мадлен Нидал Алгафари, ако сега пред него стоеше тази алтернатива? Ще отиде ли след няколко години бракът в археологическия музей, или желанието да се видиш в бяла рокля ще бъде вечно? – всичко това зрителите ще могат да видят тази неделя, от 12:30 часа, във „Високи токчета” по bTV.

Станете почитател на Класа