„Пазителят на Мемфис” стартира от 12 януари

От 12 януари по bTV Action стартира сериалът „Пазителят на Мемфис” (Memphis Beat). Криминалната драма ще се излъчва всеки делничен ден от 19:00 часа с повторения от 12:00 часа.
Добре дошли в Мемфис! Място с толкова богата история и култура, което изисква специален полицай, за да пази реда и сигурността. Джейсън Лий влиза в ролята на Дуайт Хендрикс, перфектния човек, който да защитава града, който толкова обича. Това рокендрол ченге познава Мемфис по-добре от всеки друг и гарантира сигурността на музикалната мека със собствената си марка справедливост. Дуайт се ползва от помощта на екип от криминалисти – неговата взискателна шефка, лейтенант Таня Райс (в ролята Алфри Удард), дългогодишния му партньор Чарли Уайт (познат още като Уайтхед) и желаещото по всякакъв начин да му угоди протеже - Сътън. Сред колоритните персонажи са и детектив Реджиналд Грийнбек, сержант Джей Си Лайтфуд и двете жени в живота на Дуайт – неговата майка Пола Ан и бившата му съпруга Александра.
Историята започва с едно разследване на Хендрикс, в което жертвата е дисководеща. В разследването си детективът използва доста нестандартни похвати, с което предизвиква неодобрението на консервативния си шеф лейт. Таня Райс.
В ролите зрителите на bTV Action ще видят Абрахам Беруби, Сам Хенингс, Леонард Ърл Хаузи, Джейсън Лий, Диджей Куолис и др. Режисьор на сериала е Джошуа Арто.

Станете почитател на Класа