Ваня Цветкова се среща със сина си

Звездата от сериала „ Седем часа разлика” – актрисата Ваня Цветкова, ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се…” - тази неделя, 11 декември, от 11:00 часа, по bTV. Какво е да си символ на българското кино, самотна майка и как се живее далеч от истинските приятели – това ще разкрият в предаването най-близките хора на актрисата.
Първата изненада за нея ще бъдат двама от колегите й от сериала – актьорите Боряна Братоева и Калин Сърменов. „За мен е чест да се докосна до Ваня. Заедно гледаме почти всички епизоди на филма, коментираме, смеем се, критикуваме се. Това са най-хубавите ни моменти заедно”, споделя Боряна. Калин Сърменов шеговито ще признае, че отдавна харесва Ваня, но тя така и не му обърнала внимание. „Надявам се с годините да я впечатля”, на шега ще сподели той. Според него актрисата понякога е доста затворена и между двамата цари особено чувство за хумор. Той ще предизвика Ваня да танцува на една от песните на неговата група „Чувал чувал”.
Една от най-близките приятелки на Ваня е сценаристката на „Седем часа разлика” – писателката Милена Фучеджиева. „Познаваме се с Ваня от 16-годишни. След това заедно бяхме бременни и си гостувахме непрекъснато”, разказва Милена. Тя ще признае, че най-трудният период в живота на Ваня е заминаването й за Америка. Милена ще отправи неочаквано и лично предизвикателство към Ваня.
Най-вълнуващата и изненадваща ще бъде срещата на Ваня с нейния син - Павел, който живее в Америка. „Беше много строга, когато бях малък, а сега сме изключително добри приятели. Тя прекалено много се тревожи за мен, а сега от разстояние - още повече. Много е честна и мисля, че това съм наследил от нея”, споделя Павел. За Ваня срещата с него ще е истински шок. „Не мога да повярвам, че се е съгласил да говори, и то на прекрасен български език. Много ми липсва”, развълнувана ще признае актрисата.
Актрисата ще остане изумена и от последната среща в студиото на „Търси се…”, където ще влезе нейната учителка по литература. Как се е отразило разстоянието и времето на техните отношения – зрителите ще научат тази неделя.

Станете почитател на Класа