Коцето открива „сродната си душа в „Домашен арест” по bTV

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на bTV ще се забавляват с два епизода на новия ситком от Сезона на българските сериали „Домашен арест”. В третия епизод от комедийната поредица Коцето ще открие своята „сродна душа” по доста нетипичен начин. Той заподозира, че мама Еми е влязла в заговор, за да посегне върху „най-скъпото на един мъж” и върху драгоценния му живот. Но завреният зет няма да се предаде без бой – той измисля коварен план за отмъщение, чиито последици ще трябва да посрещне с много смелост и търпение.
В четвъртия епизод на „Домашен арест” ще стане ясно как едно кремче може да доведе Коцето до пълно отчаяние. Собственикът на рибарски магазин ще се окаже заплашен от бедност и глад, принуден да се лиши от най-ценното си съкровище и мъжката си чест. Гениалният, но скромен Емко ще направи научен анализ на проблема, а Милко (в ролята Борислав Захариев) ще даде на Коцето приятелски съвет за излизане от ситуация. Дали Анастасия отново ще спаси съпруга си, зрителите на bTV ще разберат утре вечер в 21:00 часа в „Домашен арест” по bTV.
Зрителите на bTV ще научават всички новини за „Домашен арест”, актьорите и предстоящите епизоди от сайта на сериала arrest.btv.bg и страницата във facebook , където ги очакват и любопитни материали от снимачната площадка, игри и много изненади.

Станете почитател на Класа