„Домашен арест” тръгва на 24 ноември

Най-новата серийна праймтаймова продукция на bTV в областта на модерното телевизионно кино „Домашен арест” стартира на 24 ноември. „Класа“ научи, че ситкомът ще се излъчва всеки четвъртък от 21:00 часа, а почитателите на един от любимите на аудиторията комедийни жанрове ще се забавляват с два епизода от поредицата седмично.
Зрителите на bTV ще се запознаят с голямото весело семейство Коцеви, което се нанася в къщата на тъщата. Колоритният заврян зет Коцето (Филип Аврамов) ще се окаже в неравна битка срещу властната си тъща мама Еми (Татяна Лолова), докато милата му и възпитана съпруга Анастасия (Мая Бежанска) прави всичко по силите си да осигури комфорта и задружността в семейството. Петнайсетгодишните близнаци Лъчо (Велизар Величков – Визо) и Зара (Стефани Дойчинова) са в постоянна война помежду си и не спират да сменят „съюзническите лагери” в къщата. Посветеният на науката и социално неопитен брат на Анастасия – Емко (Иван Панев), обитава мазето-лаборатория на мама Еми и се опитва да внесе логика в комичния и хаотичен свят на своите роднини.
В първите два епизода на „Домашен арест”, които ще се излъчат утре от 21:00 часа по bTV, ще стане ясно какво принуждава семейство Коцеви да се пренесе в къщата на тъщата и дали това ще се окаже временно или по-дългосрочно решение. Комичните ситуации започнат от първата минута, в която младото семейство се изправя пред вратата на мама Еми –ексцентрична реститутка, принудена да сподели жилището си с децата и внуците си. Но как ще преглътне съвместния живот със зет си – Коцето, зрителите ще разберат утре от 21:00 часа по bTV.
Във втория епизод на „Домашен арест” мама Еми подема кампания да отстрани нежелания гост от дома и живота си. Какъв ще бъде нейният план и ще намери ли съмишленици в лицето на някой от роднините си? С какви проблеми се сблъсква един възрастен човек, когато започва да изучава глобалната мрежа и какви съмнения измъчват съзнанието на тийнейджърите? Отговорите – в „Домашен арест” този четвъртък от 21:00 часа, само по bTV.
Зрителите на bTV ще научават всички новини за „Домашен арест”, актьорите и предстоящите епизоди и от сайта на сериала, където ги очакват и любопитни материали от снимачната площадка, игри и много изненади.

Станете почитател на Класа