Бойко Борисов отговаря на горещи въпроси!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов седна на горещия стол в сутрешния блок на Нова телевизия. Бившият премиер ще отговаря на горещи въпроси броени часове преди деня за размисъл.

 

„Аз още вчера без да вдигам шум заведох дело. В моя съзнателен живот, бях 4-ти клас и с още едни момчета се качихме на една джанка, дойде собственика, смачкахме един лук, толкова бой изядох от баща ми. От тогава никога не съм си помислил, че мога да открадна нещо, толкова превенция и съм запомнил, че чуждото не се пипа. Много ми се иска на тези хора на които не сме омръзнали бих искал да кажа какво ще направим по-добро за страната. Не искам да коментирам хора, които не си мерят приказките”, това заяви Борисов за обидата на Корнелия Нинова към него и заявката му да заведе дело срещу нея за репликата, че той е крадец. 

 

"Най-добрите оценки за борбата с контрабандата са дадени от Тимерманс, повече от 4 млрд. в бюджета, по времето на БСП дори нямаше шеф на митниците. Демокрацията им пречела, тогава да върнем чл. 1 от Конституцията. След 26-ти ще получим тежко разединен народ", каза Борисов на след пуснат репортаж на Корнелия Нинова, която го обвинява, че управлява държавата с есемеси и, че не се бори с контрабандата.  

 

Борисов допълни, че когато над 10 години над 1 млн. души гласуват за ГЕРБ, Нинова обижда тези хора, би й отговорил остро, но ще обиди нейните избиратели. Лидерът на ГЕРБ допълни, че за съжаление е имал нормални отношения с Нинова, дори я е поздравявал. 

 

Борисов за пореден път заяви, че не е пращал есемеси на служебния премиер Герджиков. 

 

"Вчера зададохте въпрос на Нинова, при който тя много се смути. Вие я питахте дали се е виждала с Доган, тя за момент се смути и заяви, че се е виждала с Мустафа Карадайъ. По време на избори чуваме, че Нинова няма да прави коалиция с ДПС, за какво се виждат тогава. Моето мнение е, че след като са получили гласовете от ДПС за Румен Радев, или пък за назначенията които се правят в момента. Аз с Доган не съм се виждал, чух се Карадайъ, когато минавах през Кърджали и на Местан се обадих и се помайтапих да не се сбият докато съм там", заяви Борисов.

 

Лидерът на ГЕРБ за пореден път обясни за нежеланата подкрепа, който ДОСТ заяви, че ще даде на Цецка Цачева на президентските избори. "Аз лично пред вас казах, че не искам подкрепа от ДОСТ. На ДПС съм благодарил за хубавите неща за които са ни подкрепили, излизам съм публично и съм го казвал", допълни бившият премиер.

 

Той допълни, че от скалата от 1 до 10, за ГЕРБ е важно да спечелят 11. Борисов заяви, че са поискали изборите, за да се успокои държавата след референдума, на който българите са поискали мажоритарни избори. 

 

"Вие имате ли мъртъв дядо, ще ли е приятно чисто човешки да се шугавам със смъртта на този човек. Чак когато станах главен секретар намерих смъртния акт на дядо ми. Там пише, че е умрял от червен вятър. Да го извадят пред дома ми и да го бият, а те се хилят тук двамата", заяви видимо ядосан Борисов на ужасяващата шега от страна на младия социалист Крум Зарков.

Станете почитател на Класа