Какво искам

Какво искам
  • Written by:  classa.bg***
  • Date:  
    23.07.2023
  • Share:

Не ме интересува нито комунизма ви, нито демокрацията ви,нито цялата шарлатания, прикрита зад сложни думички и омайни идеологии,служещи за храна на милиони глупаци по света.

 

 

 

 Искам силна държава с работещи институции. Искам електронно управление. Не искам да виждам мазни чиновнически мутри, барикадирани зад вмирисани гишета да ми демонстрират досадата си от присъствието ми и незаобиколимата си значимост с едничката цел да си вдигнат цената,а не да ми свършат работата за която съм там.

Не искам да чета статистики за пияни и дрогирани по пътищата. Искам да науча, че са задържани и осъдени всички по веригата на наркоразпространението - от най-дребния квартален гащник до организаторите на каналите, ако ще и да са служители в "приятелски" посолства, както и от митничаря до оперативния, които от години са на хранилката им.

 

Какво искам

 

 Искам, когато баба Гинка се обади на 112,че някой се опитва да влезе в дома  и, след 5 минути да бъде посетена от автопатрул,  а не да и се обяснява,че разполагали с две коли за целия град и 10 села наоколо.

 Искам всяка лекарска грешка или неглежиране, довели до фатален резултат, да се разследва като непредумишлено убийство и всеки мислещ единствено за пари медик да понесе наказателната си отговорност.

  Искам учителите да се ползват от специална защита, за да не стават жертва на пъпчиви лигльовци и перхидролени мами, решили,ч е на всяка цена могат да защитят зле възпитаните си отрочета. Важна възраст, от която зависи утрешното ни общество. Със страх от ояли се самозабравеняци не става!

 Искам в управлението на страната да влизат сърцати и почтени българи със здрави семейства,образователен и имотен ценз,с поглед далеко в бъдещето,а не бивши мутри и дребни хитреци или излезли от храстите непознати импланти и болнави комплексари,пък ако ще и да са академици.

  Искам във вътрешен план управлението да е водено единствено от добруването на хората,а във външен от националния интерес.И всичко това не на приказки,а с бързи ежедневни резултати.
  Не,не съм луд!Такава страна е възможна,ако там живее уважаващ себе си,достоен народ.

 

Оги Роев

Станете почитател на Класа