Тръмп каза думата "Русия" четири пъти по време на митинга си в Ню Йорк: Какво говори той?

Тръмп каза думата "Русия" четири пъти по време на митинга си в Ню Йорк: Какво говори той?
  • Публикация:  classa***
  • Дата:  
    28.10.2024
  • Сподели:

Кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп проведе митинг в Медисън Скуеър Гардън. В речта си Тръмп четири пъти спомена Русия и два пъти спомена Владимир Путин, като подчерта, че „се разбира добре с него“.

Републиканецът Тръмп по време на митинга се фокусира върху вътрешните проблеми и критикува кандидата на демократите Камала Харис. Освен това четири пъти спомена Русия и два пъти Владимир Путин.

Тръмп обърна специално внимание на конфликта в Украйна, когато говори за външнополитически въпроси. На сцената с Тръмп бяха ключовите му съюзници, включително кандидатът за вицепрезидент Джеймс Дейвид Ванс, предприемачът Илон Мъск, председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън, бившият кандидат за президент Робърт Кенеди младши и журналистът Тайкър Карлсън. Митингът беше отличен пример за това как Тръмп се опитва да засили подкрепата си и да подчертае възгледите си по ключови национални и международни въпроси.

Припомняме, че президентската надпревара в Съединените щати навлиза във финалната си фаза: на 5 ноември американците ще трябва да изберат нов лидер на държавата. В тази връзка е направено социологическо проучване за The Times. Резултатите, които показа проучването,  заслужават внимание.

 

 

Превод: ПИ

Станете почитател на Класа