100 голи жени "ще посрещнат" Тръмп на конгреса на републиканците

  • Конвенцията на Ребубликанската партия на САЩ, която ще се проведе през юли в град Кливланд, Охайо, ще бъде уникално преживяване за Доналд Тръмп.

    Спенсър Тюник, фотограф известен с картините си на голи тълпи, подготвя артистичен политически протест, съобщава списание "Esquire".

    Спенсър планира да набере 100 голи жени с големи огледала в ръцете близо Quicken Loans Arena, която ще бъде домакин на конгреса на републиканците. Действието се развива в частно пространство, за да се избегнат евентуални пречки от страна на властите.

    Действието е част от неговия проект, озаглавен "Всичко, което Тя казва, означава всичко". Спенсър започна този проект през 2013 г. и обяснява, че огледалата, които държат жените, символизират, че "те са отражение и олицетворение на природата, слънцето, небето и земята", казва художникът.

    Тюник предлага на хора от двата пола участват в неговите фотографски проекти, но този път фотографът иска да наблегне на ролята на жените в обществото. В същото време, националните анкети показват, че 7 от 10 жени имат негативно впечатление от Доналд Тръмп.

Станете почитател на Класа