Палави родопчани си хващат по две съпруги, измамените им го връщат с купища любовници

Палави родопчани си хващат по две съпруги, измамените им го връщат с купища любовници
  • Публикация:  classa***
  • Дата:  
    28.10.2024
  • Сподели:

Мъжът ми си има друго семейство зад граница. Разбрах това в последните години, когато изпращаните пари рязко намаляха. Тук съм сама с детето, той навън, където се събрал да живее с друга жена, от която също има дете. Аз съм официалната съпруга, но…

 

 

Затварям си очите, че парите са ни нужни, той се прави на любящ тук, после пак тръгва към другата в Германия. Не сме само ние така, толкова много други има, които също водят този двойствен живот.

Това разкритие прави пред „Родопи voice“ жена от региона на Кърджали, който от години се е превърнал в синоним на гурбет.

Отворени връзки

„Мъже и жени масово водят двоен начин на живот. Пред обществото се представят за едни, а зад фасадата на перфектната семейна идилия се крият грозни истини.

Голяма част от семействата имат любовници от противоположния и собствения си пол. На мода сега са и свободните връзки, особено сред младите, които нямат задръжки да водят полигамен любовен живот. Много от гурбетчиите имат семейства както тук, така и в чужбина.

Тукашните им половинки в голям процент от случаите са съгласни на тези условия, стига да получават парични преводи. Те също обаче не скучаят“, разкриват отлично запознати. Браковете по сметка също не са спомен от миналото.

Има много интересни случаи, в които мъжът праща средства, за да издържа жена си и детето си. Нежната половинка пък с тези пари ходи по екскурзии, скъпи ресторанти и издържа капризите на любовника си, а в някои случаи по-младите си любовници. А за детето - каквото остане, споделят още запознати.

Малък му е

Зачестили са и случаите, в които нищо неподозиращи за палавите си партньори и двойния им начин на живот, ги изхвърлят от семейното ложе и ги изпращат в съда. От там пък следва мъчителен и понякога отнемащ почти половин година развод, в който всички семейни срамотии се нищят пред Темида.

„Малка му е оная работа, не може да ме задоволява“, „Като сладолед е в леглото, само на едно място стои“, „Само пие, играе комар и изневерява“ – това са доста често присъстващи мотиви за развод.

„От всички тези истории най – потърпевши са децата“, казват юристи.

 

 

Станете почитател на Класа