Носете позитивизъм на хората и бъдете максимално щедри днес

Носете позитивизъм на хората и бъдете максимално щедри днес
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    05.08.2024
  • Сподели:

Луната е в знак Лъв до 00:18 ч. на 6 август

 

Луната и днес продължава да бъде в дома на Слънцето - богът на любовта, радостта, творчеството, осъзнаването. Хората изпитват желание да се хвалят, да показват своето благородство, щедрост. Това е най-благоприятната позиция за общителни хора, които не се страхуват от публиката и вниманието, „хранят се“ с него. Ден за радост, забавление или релакс.

Този период е неблагоприятен за изпълнение на ежедневни задачи: иска ви се да се отпуснете и да се наслаждавате на някакво удоволствие, отколкото да работите нещо. Засилена е склонността към разточителност, екстравагантност и доминиране. В постъпките може да се наблюдава театралничене и понякога се вкарва нотка на лек драматизъм.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, слънчевия сплит, диафрагмата и гърбът. По-добре е да не претоварвате тези области. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна. Избягвайте да докосвате бенки, брадавици и груба кожа.

Включете в комплекса от сутрешни упражнения такива за дишане и увеличаване на гъвкавостта на гръбначния и шийния отдел на гръбначния стълб. Много е важно да поддържате права стойка през деня - това значително ще подобри работата на сърцето и ще намали умората, особено при представителите на знак Лъв. Трябва да се пазят очите си от ярка светлина.

Луната излиза на празен ход след 18:17 ч. до полунощ, когато сменя знака.

Лунен календар: 2 лунен ден от 07:00 ч. на 5 август до 08:05 ч. на 6 август

Символ на деня е рогът на изобилието. Даровете на второто лунно денонощие идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите. В този ден молитвите имат голямо значение особено, ако са произнесени в храм. Носете позитивизъм на хората, бъдете максимално щедри с доброта в този ден.

Ако отдавна сте искали да промените нещо, то сега е удачен момента. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Възможно е да възникнат проблеми с документи. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи.

Общувайте с приятни за вас хора, посещавайте културни мероприятия. Днес избягвайте негативни мисли и емоции, както и конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

Да се внимава с приема на лекарства и алкохола. Не се учудвайте, ако изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално. Подходящо е за гладуване и начало на диета. В облеклото отдайте предпочитание на веселите и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните.

Втори лунен ден е празник за секса. Най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс.

Подстрижка в този ден носи полза, подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи, стабилизира мозъчното кръвообращение. Може само да подравните косите си, пак е от полза.

Станете почитател на Класа