Днес е ден за творчески и нестандартни решения

Днес е ден за творчески и нестандартни решения
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    03.04.2024
  • Сподели:

Луната е в знак Козирог и от 08:42 ч. до 12:09 ч. се движи на празен ход. Нищо ново и важно не бива да се предприема.

 

Луната влиза в знак Водолей в 12:09 ч. и ще остане до 14:14 ч. на 5 април

Луната в този знак благоприятства създаването на приятелски отношения. Възниква желание да се споделят мисли, идеи, преживявания. Засилва се интереса към всичко ново, необичайно. Човек лесно се вдъхновява и ентусиазира. Засилва се стремежът към свобода и независимост. Хората сега са по-чувствителни, но и по-нервни. Не се препоръчва да се товарите с отговорности и задачи.

Да не се сменят лекарствата и методът на лечение. Възможно обостряне на всякакви ревматични болести, поражения на ставите и костите. Не вървете на дълги разстояния, не стойте дълго време прави. Уязвими са глезените и очите.

Лунен календар: 24 лунен ден от 04:22 ч. на 3 април до 05:00 ч. на 4 април

Неутрален и спокоен ден. Днес Луната ни дава свобода на избора. Но разумът остава доминиращ, хората са в състояние да контролират своите желания и чувства. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Може да усетите необичаен прилив на емоции, сили и енергия.

Много хора не са готови да се справят с тази мощна енергия. В този лунен ден е бил разрушен Йерусалим. Денят е свързан с енергията на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си огромна преобразуваща и съзидателна сила. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Време на разрушаване на старото и създаване на новото. През този период може да бъде трудно да се вземат решения. Това обаче може да е подходящо време да се отпуснете и да преосмислите плановете и целите си.

Ден за творчески и нестандартни решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация, слушане на музика или гледане на филм. Според лунният календар, пътешествие започнало в 24-я лунен ден неизменно ще донесе късмет и успех.

Планове най-добре да не правите, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци. Ако имате възможност, прекарайте повече време навън или сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия.

Прекрасен период за цялото семейство. Лесно стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Добре е да се събере цялото семейство и откровено да си поговорят, но без да се отправят претенции един към друг, а да се изслушват взаимно.

Днес не само може, но и е нужно да се посветите на любовта. Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима в следващите няколко дни.

В двадесет и четвърти лунен ден можете да си купите всичко, но най-хубавото е това, което сте спестявали дълго време. Покупката на стоки трябва да бъде дългоочаквано събитие, вашата награда, плод на вашите усилия. Тогава той ще ви донесе очакваната радост, а може би дори повече. Сега е опасно да купувате каквото и да било по прищявка, мигновено желание.

В 24-ия лунен ден много хора ще получат информация чрез комуникация с природата - Вселената не икономисва знаци и указания днес и можете да намерите някакъв смисъл във всяко събитие, пише Ивелина Пенчева в novini.bg.

 
 

Станете почитател на Класа