Мегз си я зарови в почва, за да намери душевен мир

Мегз си я зарови в почва, за да намери душевен мир
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    02.04.2024
  • Сподели:

Ексцентричната дизайнерка Миглена Каканашева - Мегз отново изуми последователите си с нестандартно решение. В ново търсене на спокойствие, стабилност и душевен мир, тя решила да се зарови цялата в почва. Мегз обяснява, че чрез тази мръсна практика се чувства по-близо до природата.

 

 

„Посаждане“, пише Мегз под серия от снимки, на които позира усмихната, докато седи заровена в кал. В дългата публикация тя обяснява как е стигнала до практикуването на поредната "духовна" практика, която би трябвало да ѝ донесе някакво спокойствие.

 

Мегз се зарови в почва, за да намери душевен мир (СНИМКИ) ᐉ Новини от  Fakti.bg - Любопитно | ФАКТИ.БГ

 

"Пътешествието ми с почвата започна с прекарване на време сред природата, спане на открито, ходене боса, сядане на тревата. Когато се преместих в Дубай си купих малка кутия и я напълних с пръст. Нарекох я "почвена кутия". Честно казано, за първи път я използвах, когато се чувствах несигурна по време на Zoom срещите. Просто си слагах краката в почвата по време на обаждането и изведнъж се почувствах толкова стабилна, много уверена и сигурна. Когато видях ефекта върху поведението си и колко процеси предизвиква в мен, започнах да я използвам по-често. И колкото повече стоях в нея, толкова по-големи промени в цялостната ми стабилност и сигурност усещах. Сега имам басейн с почва и открих толкова много неща, които имам за споделяне на тема "как стоенето в почвата влияе на здравето и поведението ни". И смятам да започна да споделям повече за него", обяснява на последователите си Мегз.

Станете почитател на Класа