Рапърът Кристо изрази острата си позиция срещу "Ергенът"

Рапърът Кристо изрази острата си позиция срещу "Ергенът"
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    02.04.2024
  • Сподели:

Рапърът Кристо сподели откровеното си мнение относно риалити формата "Ергенът" и се надигна срещу всички недоброжелатели, които нападат момичетата с грозни епитети. Той недоумява как е възможно да се държим така с други човешки същества, какво остава пък с жени.

 

 

Кристо не крие, че не е фен на предаването и не го гледа, научава за случващото се там от всички публикации, които ни заливат за шоуто в социалните мрежи. Той изрази мъжката си позиция за жените във формата и зададе тона на сериозна дискусия чрез пост в социалните мрежи.

"По принцип не гледам "Ергенът", но от това което виждам в интернет само да подчертая - разбирам че е "шоу", но никоя жена не трябва да бъде поставяна в подобна ситуация - да се бори с 20 други жени за вниманието на един мъж - намирам го за безвкусно и честно казано доста унизително.

Жените са награда! В природата те избират мъжкия. И също така, това че толкова страници и хора им се подиграват за това как изглеждат е още по ниска топка - замислете се преди да обиждате жена! Тя е настояща или бъдеща майка на някой, и/или дъщеря...замислете се за вашата майка, сестра, любов... искате ли някой да ги коментира по този начин? Класата е вечна", категоричен е Кристо.

Станете почитател на Класа