Вибраторът - съюзник на мъжа в секса, а не конкурент

Вибраторът - съюзник на мъжа в секса, а не конкурент
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    13.02.2024
  • Сподели:

Все повече двойки приемат вибраторите като допълнение към своите интимни моменти. Въпреки това, не винаги е лесно да убедите партньора си, че използването на секс играчки не представлява заплаха за неговата мъжественост.

Често пъти мъжете могат да се почувстват несигурни, ако тяхната половинка предложи добавянето на допълнителни средства за удоволствие в личните им моменти.

Много мъже, особено по-младите, имат представата за себе си като за изключително способни и уверени в уменията си да удовлетворяват всяко желание на своята партньорка и очакват същото отзивчиво възприятие. Те смятат, че техният природен дар е всичко, което е необходимо за сексуалното благополучие и не виждат необходимостта от допълнителна помощ.

Ако обмисляте да включите вибратор във вашите интимни взаимоотношения, проявете такт. Вашият партньор може да се почувства недостатъчно ценен, ако смята, че не е в състояние да ви удовлетвори напълно сам.

За да избегнете всякакви недоразумения, обяснете на своя партньор с разбиране, че вибраторът е допълнение към неговите умения, а не заместител. Подчертайте, че той е ценен съюзник, а не конкурент.

Независимо от майсторството на мъжа, е малко вероятно той да може да стимулира всичките 8000 нервни окончания едновременно с достатъчна бързина, за да предизвика мощно вълнение и да ускори достигането до оргазъм.

С напредването на годините, мъжете могат да изпитат намаляване на своята еректилна функция и самочувствие като любовници. Ако сексуалният ви живот страда от тези промени, вибраторите могат да бъдат полезно допълнение.

Те не само ще допринесат за вашето удоволствие, но и могат да помогнат да се избегнат неловките моменти от недостатъчно доброто представяне на вашия партньор.

Станете почитател на Класа