Омъжена майка се вмъкна в хотелската стая на две 15-г. момчета: Прави секс с тях, докато трето гледаше

Омъжена майка се вмъкна в хотелската стая на две 15-г. момчета: Прави секс с тях, докато трето гледаше
  • Публикация: 
  • Дата:  
    13.02.2024
  • Сподели:

38-годишната Алисън Шардин, която е омъжена с двама сина на 8 и 12 години, е малтретирала сексуално 15-годишни момчета в хотелска стая в Розвил, Минесота, докато друго момче е наблюдавало.

 

 

Момчетата са членове на младежки отбор по хокей от Колорадо, съобщава Star Tribune, и са били отседнали в същия хотел като семейството на жената. Момчетата казали, че се чувстват неудобно и помолили Шардин да си тръгне.

 

 

Тя се срещна с младежите в хидромасажната вана на хотела, разговаря с тях за брачните си проблеми и по-късно изпратила съобщение на едно от момчетата в Snapchat.

Когато момчетата се върнали в стаята си, Шардин изпратила съобщение на едното, за да види дали може да дойде в стаята им след спор със съпруга си.

Когато влязла тя попитала момчетата на колко години са и казала, че са достатъчно малки, за да бъдат нейни деца. Попитала ги и колко са сексуално активни, а после легнала с две от тях.

 

 

Когато се върнали у дома, Шардин се появила на хокейния мач на момчетата в Колорадо и продължила да им изпраща съобщения.

Шардин признала, че е целувала момчетата, имала е сексуален контакт с тях и е искала презерватив.

Тя е арестувана и ще се яви в съда по две обвинения в престъпно сексуално поведение.

 

 

Станете почитател на Класа