Златка Райкова разкри: Карен ми лазеше в краката!

Златка Райкова разкри: Карен ми лазеше в краката!
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    21.11.2023
  • Сподели:

Арменецът Карен буквално e лазил в краката на Златка Райкова и цели три пъти е падал на колене преди да й предложи брак. Това разкри изкусителката в интервю за предаването "На кафе", излъчено в понеделник сутринта.

 

 

,,Бяхме на почивка в Миконос в един уникален хотел с прекрасна гледка и още на първата вечер Карен ми предложи. Влезнах в стаята всичко беше украсено, подаръци, балони, цветя. Имаше и камера, а пък аз не бях въобще подготвена“, сподели Златка.

 

Последни новини за Златка Райкова - Новини Бг

 

„Най-комичното в цялата тази ситуация беше, че той коленичи няколко пъти и аз го питам нямали да ми зададеш въпрос с това коленичене. Ние и двамата имаме голямо чуство за хумор, така че беше забавно“, допълва блондинката. Силиконката се похвали, че двамата с баровеца не се карат, а когато тя мрънкала за нещо той веднага сменял темата и приемал всичко с усмивка, дори понякога й ставало неудобно. "И така е от самото начало...", добави Райкова.

„Нас ни запозна моят фризьор, като ми каза, че това е човекът за мен. Повярвах отново в любовта и дадох шанс на нов човек, ние много бързо си паснахме и заживяхме заедно“, дорълни русото изкушение.

Станете почитател на Класа