Ох, Котьо: Тоби от "Мастършеф" извади мощна цица

Ох, Котьо: Тоби от "Мастършеф" извади мощна цица
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    21.11.2023
  • Сподели:

28-годишната фризьорка Тоби Димова, която влезе в Топ 10 на „Мастършеф“ и малко не й достигна да се пребори за победата, успя да натрупа над 17 000 последователи в Инстаграм. Тя вече е инфлуенсър и използва популярността си, за да рекламира вино, обзавеждане, мода и други.

 

 

Тоби е доста секси без престилка

 

Същевременно красавицата взриви социалните мрежи с разголени снимки, на които си личи мощният й бюст. Оказва се, че Тоби има доста силикон в циците си. Той е бил поставен преди година и половина от един от най-добрите пластични хирурзи у нас. Прави впечатление съвършената форма на гърдите на брюнетката.

 

 

 

И макар че мнозина смятат за най-секси участничка в този сезон на реалитито миската Лора Асенова, която не се свени да флиртува с шеф Илиан Кустев, истинските ценители отдават предпочитания на бургазлийката Тоби Димова.

„Ти дойде в "Мастършеф" със заявката, че искаш да намериш нова посока в живота си. Вярвам, че в лудницата на тази кухня наистина преоткри себе си“, каза й на раздяла шеф Кустев.

„Плаках, смях се, учих се и се забавлявах. И въпреки че си тръгвам днес, аз си тръгвам победител, срещайки всички тези прекрасни хора в лицето на участниците и журито! На които всъщност искам да кажа, че животът е едно приключение, което трябва да посрещнете, той е едно обещание, което трябва да спазите. Животът е една игра, която трябва да играете…“, написа Тоби Димова в Инстаграм-профила си.

 

Тоби прелъстява с естествени форми

 

Според нея тазгодишното кулинарно шоу трябва да бъде спечелено от бившия боксьор Осман или преводачката от Пловдив Биляна Стамова.

 

Да сваля ли това парченце плат?...

Станете почитател на Класа