Бурното моминско парти на русата Златка ѝ навлече доста хейт

Бурното моминско парти на русата Златка ѝ навлече доста хейт
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    18.09.2023
  • Сподели:

Златка Райкова много скоро ще се види като булка, защото навръх първия учебен ден бе моминското ѝ парти. Бившата плеймейтка пръсна мрежата със сторита от щурия купон, на който е събрала най-добрите си приятелки, сред които са Светлана Гущерова, Виктория Джумпарова и Андреа.

 

 

Бурното моминско парти на русата Златка ѝ навлече доста хейт (СНИМКИ) - 2

 

 

Силиконовата хубавица пусна серия от сторита как е преминала вечерта ѝ и какво точно са правили с момичетата, но това ѝ навлече бая неприятности в интернет пространството. Заляха нея и звездните ѝ гостенки с куп грозни коментари, предава Шоу Блиц.

"Колко к..ви на едно място! И всяка една с по-малко акъл от другата", гласи един от многото коментари с подобен характер под видео от партито, качено в профила на фолк певицата Андреа.

 

Бурното моминско парти на русата Златка ѝ навлече доста хейт (СНИМКИ) - 3

Момичетата се поглезиха с лимузина, ефектни костюми и за капак - голият гримьор Цецо Андреев влезе в луксозното возило по прашки и с еротичен танц, който предизвика бурни реакции за секунди.

 

Бурното моминско парти на русата Златка ѝ навлече доста хейт (СНИМКИ) - 4

 

 

От кадрите се вижда още и че Златка Райкова, която е майка на две деца, май вече доста близо до предишната си топ форма, заради която е била със сигурност на драконовски режими и серия от скъпи процедури.

Сватбата на Златка и Карен вече чука на вратата, но коя е точната дата, както и мястото на събитието, изкусителката все още пази в пълна тайна.

 

Станете почитател на Класа