Пространство за вашите идеи

Пространство за вашите идеи
  • Публикация:  classa.bg***
  • Дата:  
    03.05.2024
  • Сподели:

Обикновено площта на оградите е много голяма. Затова собствениците на имоти търсят не само красиви и удобни решения, но и оптимални цени. Металните огради в България са подходящи за повечето цели, тъй като имат уникална комбинация от характеристики.

 

 

 

Основата на пълнежа са пана от тънка ламарина. Те са много леки, технологично напреднали и в същото време издръжливи. Тъй като металните огради са в постоянен контакт с променящата се среда, разрушителните процеси са неизбежни. Затова производителят е усъвършенствал технологията за защита срещу корозията.

Поцинковането се превърна в отличен начин за такава защита. Тънкият слой цинк, който равномерно покрива цялата повърхност, има висока антикорозионна устойчивост поради способността си да образува защитен оксиден слой, който предпазва метала от контакт с агресивна среда. Освен това е по-химически активен от желязото, така че реагира по-бързо. Тоест, този слой ще бъде консумиран първи.

 

0gjhjgb

 

За да се забави възможно най-много този процес, върху галванизацията се нанася полимерно покритие. Той напълно предотвратява контакта с факторите на околната среда и в същото време показва висока устойчивост на ултравиолетова радиация, температурни промени и механични повреди. Високата адхезия към основата помага на полимерния материал да поддържа гладка повърхност без пукнатини.

И дори ако внезапно се появи повреда, полимерът заедно с галванизацията ще предпази повърхността от корозивни процеси.

Благодарение на този тандем получавате метални огради в България, чиято цена остава доста удобна, а здравината им издържа на стандартни натоварвания. В същото време дизайнът запазва своите характеристики повече от двадесет години. И не е необходимо да се пребоядисва, лакира или по друг начин обновява с декоративно покритие.

 

0hugftv

 

 

Допълнителни предимства на метални огради в България

 

 

С помощта на метални огради е лесно да се оградят зони с всякакъв пейзаж. Те са много технологично напреднали и се интегрират идеално с портали и врати с подобен дизайн.

 

Освен това:

 

-Монтажът отнема малко време и усилия. Получавате комплект подготвени пана, с монтажни отвори и болтове. Най-голямото предизвикателство е организирането на стълбовете или колоните.

 

-Можете да променяте разстоянията, оставяйки празнини с различни размери. Това позволява вентилирани метални огради с известно проникване на слънчева светлина.Дворът ще бъде достатъчно защитен, а зелените площи ще получат комфортни условия за растеж.

 

0hjvvvcx

 

 

Отидете в каталога на Miradex, за да изберете своя дизайн на метална ограда в България.Отидете в каталога на Miradex, за да изберете своя дизайн на метална ограда в България.

Станете почитател на Класа