Samsung Electronics представи серията принтери ProXpress M4030/4080 за малкия и среден бизнес

Samsung Electronics представи новите ProXpress M4030ND бял принтер и M4080FX черно-бял мултифункционален принтер, създадени така, че да предоставят по-голямпроизводителност, сигурност и ефективност на разходите за малкия и среден бизнес. И двете серии предоставят най-добрата в своя клас скорост, необходимото ниво на сигурност за бизнеса и по-лесни настройки и възможности за персонализация с фокус върху предприятия с голям обем конфиденциални документи, каквито имат професионалните услуги или Новата серия ProXpress M4030/4080 включва модели със скорост 40 страници на минута (ppm). Капацитетът на принтер 4030ND може да достигне 2850 страници, а на мултифункционалния принтер 4080FX – до 2300 страници, което превръща двете устройства в подходящи за офиси с големи обеми документи за печат. Мултифункционалният принтер M4080FX сканира три пъти по-бързо от другите конвенционални модели на пазара, което го прави особено подходящ за фирми, които сканират много – като адвокатски кантори и агенции за дизайн. Принтерът позволява и интегрирането на персонални решения за допълнителни функции като управление на продукцията.
Серията M4030/4080 e проектиранa, за да осигури висока скорост и надеждност, подходящи за офиси, които печатат големи обеми от документи и зависят много от своя офисен принтер за черно-бели разпечатки. С максимален цикъл от 120 000 страници за месец, устройството може да се справи с големи обеми и дълги периоди на принтиране.

Ключовите характеристики на серията ProXpress M4030/4080 включват:

 

36

 

 Производителност за най-добро представяне Моделите от серията, оборудвани с 1GHz двуядрен процесор, могат да отпечатват до 40 стр./мин., докато M4080FX е снабден с вграден механизъм за захранване на хартия с възможност за двустранно сканиране, който може да сканира до 60 двустранни  Сигурност на корпоративно ниво Опциите за удостоверяване се предлагат като базова характеристика, която подобрява сигурността, гарантира поверителността на документите и намалява загубите при печат. Потребителите имат няколко възможности да удостоверят всяко задание към принтера:
чрез въвеждане на ПИН, ID или парола; с просто поставяне на своята идентификационна
карта върху мобилни устройства, поддържащи NFC. Решения за персонализация и управление За да гарантира интегрирането на партньорски софтуерни решения или такива на
независим доставчик без необходимостта от сървър, M4080FX използва отворената архитектура на Samsung. Решения като fleet management software могат да бъдат инсталирани директно на принтера, за да разширят и да предоставят нови „Пазарът за висок клас А4 устройства расте, тъй като малкият и среден бизнес продължава да се сблъсква с намаляване на бюджета и ефективността на работното място – зaяви Дейвид Сонг, старши вицепрезидент на Strategic Marketing and Sales в Samsung Printing Solutions, Samsung Electronics. – Нашите клиенти постоянно търсят начини за подобряване на производителността, сигурна експлоатация и по-голяма ефективност на разходите. Със серията ProXpress M4030/4080
ние се стремим да предоставяме на различните си клиентите най-добрите опции от всеки клас, за да им помагаме да развиват бизнеса си."M4030ND и M4080FX ще бъде наличен на пазара през септември 2015г. чрез официалните търговци на Samsung Printing Solutions.

 

# # #

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics вдъхновява света и определя бъдещето с иновативни идеи и технологии,
преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, мобилните устройства, таблетите,
фотоапаратите, дигиталните уреди, принтерите, медицинското оборудване, мрежовите системи, полупроводниците и LED решенията. Водещи сме и в пространството на Internet of Things, както и в нашите Smart Home и Digital Health инициативи. За нас работят 319 000 души в 84 страни с годишни продажби от US $196 милиарда. За да откриете повече, моля, посетете нашия официален сайт www.samsung.com или официален блог global.samsungtomorrow.com.

Станете почитател на Класа